V A C A T U R E 

Beheerder Dorpshuizen Laarbeek (parttime)

 

Ben jij opzoek naar meer zingeving in je werk?
Wil jij bijdragen aan de verbinding in jouw gemeenschap?
Word jij er blij van om samen met ons een plek te creëren waar iedereen zich thuis voelt?

Dan is dit jouw droombaan!

 

Verantwoordelijkheid Beheerder

De uitvoering van alle werkzaamheden rondom het beheer van het dorpshuis heeft je prioriteit. De dorpshuizen bieden talrijke ruimten en voorzieningen voor sociale-, culturele- en sportieve activiteiten. Dé centrale plek voor ontmoeting, ontspanning, verbinding en ontplooiing. 

Als Beheerder draag jij zorg voor een gastvrije omgeving waarin bezoekers zich welkom voelen. Je staat gasten te woord en zorgt in overleg met hen dat zij hun activiteiten kunnen uitvoeren én je denkt graag met ze mee. Je borgt dat alle ruimten schoon en gebruiksklaar zijn. Je verzorgt de gewenste horeca activiteiten, maakt een praatje en wijst gebruikers de weg. Je krijgt er energie van om mee te denken met de gast tijdens het organiseren van kleine en grote evenementen, hierin ben je proactief én de verbindende factor. Geen vraag is te gek en je ondernemende karakter staat centraal.

 

 

 

De centrale plek van alle Dorpshuizen is de Huiskamer. Onze Huiskamer is dé ontmoetingsplek voor eenieder die het gezellig vindt om een kop koffie te drinken, anderen te ontmoeten, een spelletje te doen of een krantje te lezen.

Mensen die tegen uitdagingen aanlopen waarvoor ze hulp nodig hebben van vrijwilligers of professionele instanties kunnen in de Huiskamer terecht.

Samen met jouw collega’s bevorder jij ontmoetingen in de Huiskamer en verwijs je bezoekers door. Je vindt het een vanzelfsprekendheid om hierin samen te werken met collega’s van de Bibliotheek en welzijn.


De functie
Voor het beheren van het gebouw en het faciliteren van horeca activiteiten draai jij je hand niet om. Gastgerichtheid is je tweede natuur.
Jij ziet wat gasten nodig hebben en bent in staat te faciliteren binnen de gestelde kaders. Je bent verantwoordelijk voor:

 • Het toezicht op het gebruik van het gebouw, dusdanig dat gasten op een veilige wijze van ruimten en faciliteiten gebruik kunnen maken;
 • De uitvoering van horeca activiteiten op een manier zodat er sprake is van maximale gasttevredenheid, dit alles  in een schone en veilige omgeving;
 • Een gastvrije cultuur: je signaleert proactief, je verbindt en faciliteert gebruikers én verwijst hen zo nodig door met hun vragen. Je biedt een luisterend oor en zorgt dat eventuele klachten gehoord en goed afgehandeld worden;
 • Een goede uitvoering van onderhoud van gebouw en inventaris zodat gebruikers op een veilige wijze gebruik kunnen maken van het gebouw en de voorzieningen;
 • Een correcte afhandeling van administratieve taken.

 


Plek in de organisatie
Stichting Dorpshuizen Laarbeek beheert drie dorpshuizen en twee sportaccommodaties in de Gemeente Laarbeek. De organisatie heeft een groot extern netwerk van klanten en wordt geleid door een professioneel team van medewerkers. De Algemeen Manager is eindverantwoordelijk en stuurt de Locatiemanagers aan. De Locatiemanagers sturen de Beheerders aan. Jij bent een van de Beheerders en je rapporteert aan de Locatiemanager. Met jouw collega’s ben jij verantwoordelijk voor een correcte uitvoering van de dagelijkse werkzaamheden in het dorpshuis. Je signaleert ontwikkelingen, knelpunten en doet verbetervoorstellen ten aanzien van een gastvrije dienstverlening. 

 

Dorpshuizen Laarbeek
Dorpshuizen Laarbeek is een professionele organisatie. Gastvrijheid, transparantie, laagdrempeligheid en oog voor het dorpskarakter staan bij ons hoog in het vaandel. Je komt te werken in een organisatie met ontwikkelingskansen. Wij hebben een platte organisatie gekenmerkt door korte lijnen en direct contact. Persoonlijke aandacht, openheid, oprechtheid en een goede werksfeer vinden wij belangrijk.

 

Wat vragen we van jou? 

 • VMBO werk- en denkniveau;
 • Kennis en werkervaring in de horeca;
 • Kennis van de richtlijnen t.a.v. veiligheid en hygiëne;
 • Iemand met een ondernemend, proactief, probleemoplossend en klantgericht karakter;
 • Open en oprecht in contact met klanten en medewerkers;
 • Zelfstandig kunnen werken;
 • Technisch inzicht is een pré

 

Daar staat tegenover: 

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel ruimte om te ondernemen; 
 • Een (parttime) baan 28 tot 36 uur, werktijden in overleg; 
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.415,00 (schaal 5 CAO Sociaalwerk o.b.v. 36 uur);
 • Een eindejaarsuitkering; 
 • Een arbeidsovereenkomst vooralsnog tijdelijk; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Aandacht voor gelukkig, gezond en gedreven werken.

 

Interesse in deze functie? 

Stuur je motivatie en CV naar johan.vd.heijden@sdlb.nl