Ons Tejater

Het Dorpshuis in Lieshout is de vaste uitvalsbasis voor ‘Ons Tejater’. Theaterliefhebbers kunnen hun hart ophalen aan cabaret- en muziekvoorstellingen.

De werkgroep ‘Ons Tejater’, ondersteund door Royal Swinkels Family Brewers, Hermus Notaris en de Gemeente Laarbeek stelt ieder seizoen met veel enthousiasme een bruisend en divers programma samen.

De tribune in de theaterzaal biedt ruimte aan 212 belangstellenden, die kunnen genieten van een voorstelling met optimaal licht en geluid. Kaarten voor een heerlijk avondje uit, bestelt u gewoon online via onze website. Bij aankoop van een ticket zijn de reserveringskosten en een pauzedrankje inbegrepen.

 

 

TicketSwap
Bent u verhinderd of zoekt u een kaartje voor een uitverkochte voorstelling? Voor het veilig (ver)kopen van uw tickets werken wij samen met TicketSwap
Ons Tejater TicketSwap Pagina’ >

Minder valide?
Bent u mindervalide? De publieksruimten van ons theater zijn (rolstoel)toegankelijk en er is een mindervalidentoilet aanwezig. In de zaal geniet u desgewenst vanuit uw rolstoel van de voorstelling. Stuur een e-mail naar info@onstejater.nl dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Het reserveren van een rolstoelplaats kan helaas (nog) niet via de website.

Vragen?
Voor vragen en suggesties kunt u contact opnemen via info@onstejater.nl

Volgt u ons al?
Facebook
Instagram

We kijken uit naar uw komst!


 

Sponsors van een gezellig avondje uit!