Dorpshuizen Laarbeek
 
onstejater.jpg

Ons Tejater

In het Dorpshuis in Lieshout bevindt zich een theaterzaal waar regelmatig voorstellingen plaatsvinden.
Hier vindt u het programma van seizoen 2020 van 'Ons Tejater' waar u online kaarten voor kunt reserveren. 
Klik hier voor het overzicht.

 

 

Programma 2020 - 2021 "Ons Tejater"

Bij het online gaan van ons programma 2020-2021 bevinden we ons nog midden in de corona-crisis. Een tijd waarin het vooral draait om gezondheid. Opeens besef je dat alle andere zaken niet belangrijk zijn. En er zijn veel onzekerheden. Wel belangrijk is echter dat we positief vooruit proberen te kijken. De artiesten waren reeds geboekt en daarom hebben we toch besloten onze programmering voor seizoen 2020-2021 uit te brengen.


Seizoen 2020-2021 biedt muziek, cabaret, comedy en familievoorstelling. Kom luisteren naar koren, folkmuziek en beleef onze inmiddels traditionele sixties-avond. Laat u verrassen door cabaret van Steven Brunswijk en Jeroens Clan! Maar ook Wim Daniels, Marlon Kicken, Christel de Laat en Arie Koomen staan weer op ons podium. En natuurlijk ontbreekt de familievoorstelling niet.

Reserveren kunt u vanaf 7 mei via de onderstaande link!

Bekijk het programma 2020-2021 en klik op de voorstelling van uw keuze om te reserveren.

Zoals altijd hebben we geprobeerd de prijzen betaalbaar te houden en ontvangt u bij elke voorstelling een gratis consumptie. Ook uw reserveringskosten zijn bij de entreeprijs inbegrepen.


Dit mooie programma is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Royal Swinkels Family Brewers, Hermus Notaris en de gemeente Laarbeek.


Laten we hopen dat we met zijn allen weer kunnen gaan genieten van de optredens in Ons Tejater.


Wij zien u graag komen!


Werkgroep Ons Tejater

Twee voorstellingen van april 2020 (Rob Scheepers en Guido Weijers) zijn verplaatst en opgenomen in dit programma. Had u hier al tickets voor gereserveerd, dan blijven deze gewoon geldig voor de nieuwe datum. Voor deze twee voorstellingen is dus nog slechts een beperkt aantal (geannuleerde) tickets beschikbaar.

Vertaal deze website