Dorpshuizen Laarbeek
 
onstejater.jpg

Ons Tejater

In het Dorpshuis in Lieshout bevindt zich een theaterzaal waar regelmatig voorstellingen plaatsvinden.
Onderaan deze pagina vindt u het programma van seizoen 2021-2022 van Ons Tejater waar u online kaarten voor kunt reserveren.

  

 Volg ons ook op  www.facebook.com/onstejater 

Wij hebben ook een mailadres: info@onstejater.nl enkel te gebruiken voor informatie! (dus niet reserveren)

 

 

Programma 2021 - 2022 "Ons Tejater"

Wat zijn we blij dat we na 1,5 jaar weer mogen genieten van voorstellingen in Ons Tejater. We hopen u als theaterliefhebber weer van harte te mogen verwelkomen in onze mooie theaterzaal.


Bijna alle voorstellingen die vorig seizoen geannuleerd moesten worden, hebben we wederom naar Ons Tejater kunnen halen! Laat u ook eens verrassen door te reserveren op een voor u wellicht minder bekende naam.


Zoals altijd hebben we geprobeerd de prijzen betaalbaar te houden en ontvangt u bij elke voorstelling een gratis consumptie. Ook uw reserveringskosten zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

VANAF 25 SEPTEMBER IS HET CORONATOEGANGSBEWIJS VERPLICHT BIJ ALLE VOORSTELLINGEN

We zien u graag binnekort terug in Ons Tejater.

 

Werkgroep Ons Tejater


Volg ons ook op www.facebook.com/onstejater

bekijk het programma 2021 - 2022 en klik op de voorstelling van uw keuze om te reserveren

VANAF 25 SEPTEMBER IS HET CORONATOEGANGSBEWIJS VERPLICHT BIJ ALLE VOORSTELLINGEN


Bij binnenkomst in het theater scannen wij uw coronatoegangsbewijs. Het coronatoegangsbewijs toont u via de CoronaCheck-app en kan een vaccinatiebewijs, een herstelbewijs, of een negatief testbewijs zijn.


Hoe werkt het coronatoegangsbewijs?
Bij binnenkomst in het theater scannen wij uw ‘coronatoegangsbewijs’. Via de CoronaCheck-app kunt u dit bewijs aanmaken in de vorm van een QR-code. Download eerst de CoronaCheck-app uit de App Store of de Google Play Store.


U kunt op 1 van deze 3 manieren een coronatoegangsbewijs krijgen:


1. Een vaccinatiebewijs
Bent u volledig gevaccineerd? Met de CoronaCheck-app kunt u van uw vaccinatiebewijs een QR-code maken.


2. Een herstelbewijs
Een bewijs dat u minder dan 6 maanden geleden hersteld bent van corona.


3. Een negatieve testuitslag
Hebt u geen vaccinatiebewijs of herstelbewijs? Maak dan een afspraak voor een gratis coronatest via https://www.testenvoortoegang.org Via uw testlocatie ontvangt u de uitslag en een ophaalcode. De negatieve testuitslag mag maximaal 24 uur oud zijn.


Op de site van de Rijksoverheid kunt u terecht voor de stappen die u dient te ondernemen om van uw test-, vaccinatie- of herstelbewijs een geldig Coronatoegangsbewijs te maken in de vorm van een QR-code, zie https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/coronabewijs/coronabewijs-voor-evenementen.


Meer informatie over de coronacheckapp


Hebt u geen smartphone, geen DigiD of geen toegang tot internet?


• Het coronabewijs kunt u ook uitprinten/aanvragen via de website CoronaCheck.nl.
• Wie geen DigiD, smartphone of computer met printer heeft, kan een coronabewijs op papier toegestuurd krijgen. Hiervoor kunt u bellen naar de helpdesk van CoronaCheck via het telefoonnummer 0800-1421.

Dit mooie programma is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Royal Swinkels Family Brewers, Hermus Notaris en de gemeente Laarbeek.

Vertaal deze website