Dorpshuizen Laarbeek
 
onstejater.jpg

Ons Tejater

In het Dorpshuis in Lieshout bevindt zich een theaterzaal waar regelmatig voorstellingen plaatsvinden.
Onderaan deze pagina vindt u het programma van seizoen 2020-2021 van Ons Tejater waar u online kaarten voor kunt reserveren.

Beste theaterliefhebber,

Ons Tejater heeft zich aangemeld voor Rabo Clubsupport. Vanaf 5 oktober kunt u op ons stemmen:

https://www.rabo-clubsupport.nl/deelnemers?code=1161&zoekterm=tejater

 Ons Tejater hoopt op uw steun!

 Met vriendelijke groet,

 Ria Donkers, werkgroep Ons Tejater
 
 Volg ons ook op  www.facebook.com/onstejater 

 

 

Programma 2020 - 2021 "Ons Tejater"

In mei brachten we ons programma 2020-2021 uit met muziek, cabaret, comedy en familievoorstelling. Naast folkmuziek en onze inmiddels traditionele sixties-avond programmeerden we ook een korenavond. Deze laatste hebben we helaas moeten laten vervallen. Laat u wel verrassen door cabaret van Steven Brunswijk en Jeroens Clan! Maar ook Wim Daniels, Marlon Kicken en Arie Koomen staan weer op ons podium. En natuurlijk ontbreekt de familievoorstelling niet.

De voorstelling van Christel de Laat is helaas verschoven naar seizoen 2021-2022, de datum is nog niet bekend. Gereserveerde tickets blijven geldig.

Na enkele maanden stil te hebben gelegen door de uitbraak van het coronavirus gaat Ons Tejater – weliswaar aangepast – vanaf oktober haar voorstellingen weer draaien. Helaas is het coronavirus nog niet verdwenen en gaan we dit dus doen met inachtneming van de door het RIVM gestelde veiligheidseisen. Voorlopig plannen we aangepaste voorstellingen t/m december maar alles is uiteraard onder voorbehoud.

Dat de maatregelen verscherpt zijn heeft helaas al wat gevolgen. We hebben, omdat er op die datums maar 30 personen in de Theaterzaal mogen, al twee voorstellingen moeten annuleren. Korenslag op 3 oktober en Rob Scheepers op vrijdag 9 oktober.

Over de andere voorstellingen kan telkens slechts kort van tevoren beslist worden i.v.m. de dan geldende corona-maatregelen.

We beseffen dat het niet is zoals u van ons gewend bent maar willen u, in samenspraak met de artiesten, coronaproof theater bieden.
Zoals altijd hebben we geprobeerd de prijzen betaalbaar te houden en ontvangt u bij elke voorstelling een gratis consumptie. Ook uw reserveringskosten zijn bij de entreeprijs inbegrepen.

De voorstelling van Guido Weijers van april 2020 is verplaatst en opgenomen in het programma 2020-2021. Had u hier al tickets voor gereserveerd, dan blijven deze gewoon geldig voor de nieuwe datum.

Graag geven wij u hierbij wat duidelijkheid over de aangepaste vorm van de voorstellingen bij een toelatingsnorm van 100 bezoekers in de theaterzaal:

Veiligheidsmaatregelen:
Ons Tejater kan door de 1,5 meter maatregel geen gebruik maken van de uitschuifbare stoelenwand. We gaan op de vlakke vloer stoelen 2 aan 2 plaatsen, 1,5 meter afstand ten opzichte van andere setjes stoelen. Op deze wijze kunnen we 100 bezoekers ontvangen per voorstelling. De artiest speelt op een podium. De aanvangstijd van de voorstellingen gaat naar 21.00 uur, er kan gereserveerd worden voor rij A t/m F. Mocht er een voorstelling vollopen, dan komt er een 2e voorstelling op diezelfde avond om 19.00 uur. In dat geval wordt de reserveringsmogelijkheid voor rij G t/m L opengesteld. Worden er 2 voorstellingen op 1 avond gespeeld dan zijn ze wat ingekort tot ongeveer 70 minuten, zonder pauze.

De luchtbehandeling in Ons Tejater voldoet aan de door het Rijk gestelde eisen. Wordt er om 19.00 uur en 21.00 uur gespeeld, dan wordt tussen de 2 voorstellingen extra gelucht en gedesinfecteerd.
Er mag geen gebruik gemaakt worden van de garderobe, u legt uw jas onder uw stoel. Na controle van uw ticket ontvangt u een drankje dat u mee de zaal in mag nemen.
Na een voorstelling van 19.00 uur is er helaas geen mogelijkheid tot gebruik van de foyer. Na afloop van een voorstelling van 21.00 uur is dat wel mogelijk. Wacht in beide gevallen op instructies van onze medewerkers om de zaal te verlaten.

Voorafgaand aan uw bezoek:
U bent bij ons van harte welkom als u vrij bent van verkoudheids- en koortsklachten. Als u of iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheids- of koortsklachten, dan verzoeken we u vriendelijk om thuis te blijven.
Om drukte in de foyer te voorkomen, verzoeken we u niet eerder dan 30 minuten van tevoren naar het Dorpshuis te komen. De stoelen zijn genummerd volgens uw reservering.


Blijf gezond en graag tot ziens in Ons Tejater!
Werkgroep Ons Tejater


Dit mooie programma is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Royal Swinkels Family Brewers, Hermus Notaris en de gemeente Laarbeek.

Bekijk het programma 2020-2021 en klik op de voorstelling van uw keuze om te reserveren.

 

Vertaal deze website