Dorpshuizen Laarbeek
 
onstejater.jpg

Ons Tejater

In het Dorpshuis in Lieshout bevindt zich een theaterzaal waar regelmatig voorstellingen plaatsvinden.
Onderaan deze pagina vindt u het programma van seizoen 2020-2021 van Ons Tejater waar u online kaarten voor kunt reserveren.

  

 Volg ons ook op  www.facebook.com/onstejater 

 

 

Programma 2020 - 2021 "Ons Tejater"

In mei brachten we ons programma 2020-2021 uit met muziek, cabaret, comedy en familievoorstelling. Naast folkmuziek en onze inmiddels traditionele sixties-avond programmeerden we zelfs een korenavond. De coronacrisis heeft helaas flink roet in het eten gegooid!

- De voorstelling van Christel de Laat is bijvoorbeeld al verschoven naar seizoen 2021-2022, de datum is nog niet bekend. Gereserveerde tickets blijven geldig.

De overige voorstellingen van oktober 2020 tot en met maart 2021 hebben we helaas moeten annuleren. Gereserveerde tickets zijn of worden binnenkort terugbetaald.

- De voorstelling van Guido Weijers die gepland stond op 10-4-2021 was al door het impresariaat geannuleerd. Ook hiervoor gereserveerde tickets zijn terugbetaald.

Over de andere voorstellingen kan telkens slechts kort van tevoren beslist worden i.v.m. de dan geldende corona-maatregelen.


We beseffen dat het niet is zoals u van ons gewend bent maar willen u, in samenspraak met de artiesten, coronaproof theater bieden.
Zoals altijd hebben we geprobeerd de prijzen betaalbaar te houden en ontvangt u bij elke voorstelling een gratis consumptie. Ook uw reserveringskosten zijn bij de entreeprijs inbegrepen.
Graag geven wij u hierbij wat duidelijkheid over de aangepaste vorm van de voorstellingen, mochten deze weer doorgaan, bij een toelatingsnorm van 100 bezoekers in de theaterzaal:


Veiligheidsmaatregelen:
Ons Tejater kan door de 1,5 meter maatregel geen gebruik maken van de uitschuifbare stoelenwand. We gaan op de vlakke vloer stoelen 2 aan 2 plaatsen, 1,5 meter afstand ten opzichte van andere setjes stoelen. Op deze wijze kunnen we 100 bezoekers ontvangen per voorstelling. De artiest speelt op een podium. De aanvangstijd van de voorstellingen gaat naar 21.00 uur, er kan gereserveerd worden voor rij A t/m F. Mocht er een voorstelling vollopen, dan komt er een 2e voorstelling op diezelfde avond om 19.00 uur. In dat geval wordt de reserveringsmogelijkheid voor rij G t/m L opengesteld. Worden er 2 voorstellingen op 1 avond gespeeld dan zijn ze wat ingekort tot ongeveer 70 minuten, zonder pauze.


De luchtbehandeling in Ons Tejater voldoet aan de door het Rijk gestelde eisen. Wordt er om 19.00 uur en 21.00 uur gespeeld, dan wordt tussen de 2 voorstellingen extra gelucht en gedesinfecteerd.
Er mag geen gebruik gemaakt worden van de garderobe, u legt uw jas onder uw stoel. Na controle van uw ticket ontvangt u een drankje dat u mee de zaal in mag nemen.
Na een voorstelling van 19.00 uur is er helaas geen mogelijkheid tot gebruik van de foyer. Na afloop van een voorstelling van 21.00 uur is dat wel mogelijk. Wacht in beide gevallen op instructies van onze medewerkers om de zaal te verlaten.


Voorafgaand aan uw bezoek:
U bent bij ons van harte welkom als u vrij bent van verkoudheids- en koortsklachten. Als u of iemand in uw huishouden last heeft van verkoudheids- of koortsklachten, dan verzoeken we u vriendelijk om thuis te blijven.
Om drukte in de foyer te voorkomen, verzoeken we u niet eerder dan 30 minuten van tevoren naar het Dorpshuis te komen. De stoelen zijn genummerd volgens uw reservering.

Blijf gezond en graag tot ziens in Ons Tejater!
Werkgroep Ons Tejater

Dit mooie programma is mede mogelijk gemaakt door de ondersteuning van Royal Swinkels Family Brewers, Hermus Notaris en de gemeente Laarbeek.

Bekijk het programma 2020-2021 en klik op de voorstelling van uw keuze om te reserveren.

 

Vertaal deze website