V A C A T U R E 

Locatiemanager
Ontmoetingscentrum Beek & Donk

 • Zit ondernemen in jouw bloed? 
 • Maak jij van het Ontmoetingscentrum dé plek voor ontmoeting, verbinding en ontspanning?
 • Dan is dit jouw droombaan!

 

Verantwoordelijkheid Locatiemanager

De adequate uitvoering van het beheer van de multifunctionele accommodatie, het Ontmoetingscentrum in Beek & Donk, heeft je prioriteit. Het Ontmoetingscentrum biedt talrijke ruimten en voorzieningen voor sociale-, culturele- en sportieve activiteiten.

We willen dat dit dé centrale plek is voor ontmoeting, ontspanning, verbinding en ontplooiing in Beek & Donk. 

Als locatiemanager ligt je focus op het creëren van een gastvrij klimaat waarin bezoekers, ook gebruikers genaamd, zich welkom voelen. Je staat gebruikers te woord en zorgt in overleg met hen voor een goede programmering van activiteiten. Je borgt dat alle geplande sociale-, culturele- en sportieve activiteiten plaatsvinden op geschikte tijden en in de juiste ruimte.

 

Je krijgt er energie van om te faciliteren in het mogelijk maken van kleine en grote evenementen en om samen met geïnteresseerden te kijken naar de mogelijkheden die het pand biedt. Geen vraag is te gek en je ondernemende karakter staat centraal. Je bent actief in het uitdragen van de mogelijkheden van het Ontmoetingscentrum doormiddel van externe PR- en marketingactiviteiten.

De kern van het Ontmoetingscentrum is de Huiskamer. De Huiskamer is dé ontmoetingsplek voor eenieder die het gezellig vindt om in gezelschap een kop koffie te drinken, te biljarten of een kaartje te leggen. Mensen die tegen uitdagingen aanlopen waarvoor ze hulp nodig hebben van vrijwilligers of professionele instanties kunnen in de huiskamer terecht. Met jouw team van medewerkers bevorder jij ontmoetingen in de Huiskamer en verwijs je bezoekers door. Je vindt het een uitdaging hierin samen te werken met collega’s van de bibliotheek en welzijn.

 


De functie
Horeca activiteiten zijn jou allesbehalve vreemd en klantgerichtheid is je tweede natuur. Jij ziet wat gebruikers nodig hebben en bent in staat te faciliteren binnen de gestelde kaders. Je bent verantwoordelijk voor: 

 • Inkoop, dagelijkse boekhouding en toezicht op adequate uitvoering van sociale hygiëne, schoonmaak, onderhoud en veiligheid van het gebouw. 
 • Direct leidinggevende van een team van beheerders (6,5 fte) inclusief dagelijks management en planning; 
 • Maximale gastvrijheid- en tevredenheid en gericht aansturen en begeleiden van medewerkers en vrijwilligers. 

 


Plek in de organisatie

Stichting Dorpshuizen Laarbeek beheert drie dorpshuizen en twee sportaccommodaties in de gemeente Laarbeek. De organisatie heeft een groot extern netwerk van klanten en wordt geleid door een professioneel team van medewerkers. De manager is eindverantwoordelijk en stuurt de locatiemanagers aan. Jij bent een van de twee locatiemanagers en je rapporteert aan de manager. Met jouw collega stuur jij de beheerders (6,5 fte) aan. De locatiemanager is verantwoordelijk voor de kwaliteit en kwantiteit van de dagelijkse werkzaamheden en controleert en coördineert. Je begeleidt medewerkers door ze te instrueren, coachen en motiveren waar nodig. Het houden van functioneringsgesprekken maakt onderdeel uit van je werkzaamheden. Met je collega locatiemanager zorg je voor de personeelsplanning en deskundigheidsbevordering van het personeel.

 

Samen ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van de bedrijfsvoering van de multifunctionele accommodaties en waar

nodig vervang je elkaar. Met je collega werk je aan lange termijnplannen. Je signaleert ontwikkelingen, knelpunten en doet verbeteringsvoorstellen ten aanzien van de dienstverlening.

Dorpshuizen Laarbeek
Dorpshuizen Laarbeek is een professionele organisatie. Gastvrijheid, transparantie, laagdrempeligheid en oog voor het dorpskarakter staan bij ons hoog in het vaandel. Je komt te werken in een organisatie met ontwikkelingskansen. Wij hebben een platte organisatie gekenmerkt door korte lijnen en direct contact. Persoonlijke aandacht, openheid, oprechtheid en een goede werksfeer vinden wij belangrijk.

 

Wat vragen we van jou? 

 • MBO werk- en denkniveau; 
 • Bij voorkeur iemand met leidinggevende ervaring op operationeel niveau, bijvoorbeeld horeca, facilitaire sector of accommodatiebeheer; 
 • Een coachende en resultaatgerichte leiderschapsstijl; 
 • Kennis van of werkervaring in de sociaal, culturele sector is een pré; 
 • Iemand met een ondernemend, proactief, probleemoplossend en klantgericht karakter; 
 • Open en oprecht in contact met klanten en medewerkers. 

 

Daar staat tegenover: 

 • Een afwisselende en uitdagende functie met veel ruimte om te ondernemen; 
 • Een baan van 28 uur per week, werktijden in overleg; 
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3.961,00 (schaal 8 CAO Sociaalwerk o.b.v. 36 uur);
 • Een eindejaarsuitkering; 
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast dienstverband; 
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden; 
 • Aandacht voor gelukkig, gezond en gedreven werken.

 

Interesse in deze functie? 

Stuur je motivatie en CV naar joost.van.wijk@sdlb.nl